Υπενθύμιση του Εκκολαπτόμενου Σανχεντρίν

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ

Δύο Όψεις Του Ίδιου Νομίσματος: Ευγνωμοσύνη και Προειδοποιητική Υπενθύμιση του Εκκολαπτόμενου Σανχεντρίν

Σύμφωνα με άρθρο του Braking Israel News  στις 15 Φεβρουαρίου 2018, το εκκολαπτόμενο Σανχεντρίν  και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Μικντάς   (= Ναός/ αγιαστήριο) θα κόψουν ένα ασημένιο νόμισμα, αντίγραφο του βιβλικού μισού σέκελ, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Το σέκελ είναι το νόμισμα του Ισραήλ. Όμως το χρησιμοποιούσαν από τη προχριστιανική περίοδο όχι μόνο ως ασημένιο Ιουδαϊκό νόμισμα, αλλά και ως μονάδα βάρους. Οι Αρχαίοι Έλληνες το ονόμαζαν σίκλο.

Το μισό ασημένιο σίκλο ή “σίκλος του αγιαστηρίου” ή “σίκλος του αγίου”, θεωρείται ο  ιερός φόρος των Ισραηλιτών. Σύμφωνα με το βιβλίο της Εξόδου,  ήταν εντολή του Θεού, ο κάθε Ισραηλίτης, από την ηλικία των είκοσι ετών και άνω, να δίνει μισό ασημένιο σέκελ εισφορά στον Κύριο. Το ποσό των εισφορών θα το διέθεταν στην κατασκευή  της Σκηνής του Μαρτυρίου. (Εξ. 30,11 – 16 )

(Εξ. 30,15) Ο πλούσιος δεν θα δώσει περισσότερα και ο πτωχός δεν θα δώσει ολιγότερα από το ήμισυ ενός διδράχμου (μισό σίκλο) κατά την καταβολή αυτής της εισφοράς σας στον Κύριο προς εξιλέωση των ψυχών σας.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια της περιόδου του Δεύτερου Ναού (516 π.Χ. και 70 μ.Χ.), σύμφωνα με το εβραϊκό έθιμο, την πρώτη μέρα του 12ου μήνα Αντάρ (ή Αδάρ)  , γινόταν μία δημόσια διακήρυξη ως υπενθύμιση για την προετοιμασία  της ετήσιας χρηματικής προσφοράς των Εβραίων στο θησαυροφυλάκιο του ναού, το οποίο είναι γνωστό ως μισό Σέκελ.  Επίσης, σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο, κάθε φορά που ένας βασιλιάς διεξήγαγε απογραφή του εβραϊκού λαού, κάθε άτομο που απογραφόταν έπρεπε να πληρώσει μισό Σέκελ.

Α Παραλ. 21,1 Ο διάβολος όμως εισεχώρησεν στον ισραηλιτικόν λαόν και παρεκίνησε τον Δαυίδ να κάμη αρίθμησιν του λαού…

θυμηθείτε Ο αριθμός 42 είναι ένας από τους αριθμούς του. Ο Χρόνος της δύναμής του. Το αποτύπωμά του. Ένας κλέφτης που χρησιμοποιεί τη δημιουργία του Θεού.

Φέτος η 1η Αντάρ , αντιστοιχούσε με την 16η  Φεβρουαρίου του Γρηγοριανού ημερολογίου. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το παραπάνω άρθρο σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Ακολουθεί η 14η Αντάρ (σούρουπο 28 Φεβρουαρίου με σούρουπο 1ης Μαρτίου), όπου γιορτάζουν το Πουρίμ (κλήρος)

Ο ραβίνος Hillel Weiss – εκπρόσωπος του εκκολαπτόμενου Σανχεντρίν , πρόεδρος του συνδέσμου Μικντάς & Σιών, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία  των αναπαραστάσεων  του ναού και εκπροσωπεί  όλα τα κινήματα του Ναού, εξήγησε ότι το αρχικό κίνητρο για την τοποθέτηση της μορφής του Aμερικανικού προέδρου στο νόμισμα, ήταν η ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή του προς το Ισραήλ.

“Η ευγνωμοσύνη είναι ένα σημαντικό και άγιο χαρακτηριστικό”,

“Έκανε μια μεγάλη και ιστορική πράξη για την οποία ο Εβραϊκός λαός είναι ευγνώμων”.

Οι μορφές του Προέδρου Τράμπ και του βασιλιά Κύρου της Περσίας  θα χαραχθούν μαζί πάνω στο νόμισμα.

Ο Κύρος ήταν ο πρώτος ηγεμόνας της Περσικής αυτοκρατορίας, από το 558-528 π.Χ.  Κατά το πρώτο έτος της βασιλείας του, διέταξε την ανοικοδόμηση του ναού του Θεού στην Ιερουσαλήμ, το 538 π.Χ.  η μοναδική εξαίρεση ενός μη Ισραηλίτη, που αποκαλέστηκε  «Χριστός του Κυρίου», δηλαδή χρίστηκε από τον Κύριο, για να βασιλέψει πάνω στα έθνη με δικαιοσύνη και ειρήνη και ανθρωπιά.

(Ησ. 45,1) Οὕτω λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τῷ χριστῷ μου Κύρῳ, οὗ ἐκράτησα τῆς δεξιᾶς ἐπακοῦσαι ἔμπροσθεν αὐτοῦ ἔθνη, καὶ ἰσχὺν βασιλέων διαῤῥήξω, ἀνοίξω ἔμπροσθεν αὐτοῦ θύρας, καὶ πόλεις οὐ συγκλεισθήσονται.

Η μία όψη του νομίσματος, θα φέρει επίσης μία επιγραφή προς τιμήν του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών,  Άρθουρ Τζέιμς Μπάλφουρ, ο  οποίος στις 2 Νοεμβρίου 1917, είχε αποστείλει επιστολή στον ηγέτη της εβραϊκής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας, Λόρδο Ρότσιλντ, ζητώντας να τη διαβιβάσει στη Διεθνή Σιωνιστική Ομοσπονδία.

Με τη «Διακήρυξη Μπάλφουρ»,  ουσιαστικά δόθηκε η υπόσχεση για την εγκαθίδρυση μιας «εβραϊκής πατρίδας» στην Παλαιστίνη.  Η φράση «εβραϊκή πατρίδα» χρησιμοποιήθηκε εσκεμμένα αντί της λέξης «πολιτεία», μιας και το επίσημο Λονδίνο δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι στόχος του ήταν η δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους.

Η υπόσχεση τηρήθηκε, οι Βρετανοί «ένιπταν τας χείρας τους» – όταν δεν υποστήριζαν το εβραϊκό στοιχείο και το κράτος  του Ισραήλ δημιουργήθηκε το 1948 σε παλαιστινιακά εδάφη. Μια ιδέα του Ιούδα Μπεν Σαμουήλ του Ρέγκενσμπουργκ  γαλβανισμένη  πριν από 120 χρόνια που έλαβε μια ισχυρή ώθηση πριν από 100 χρόνια και έγινε μια μεγάλη επιβεβαίωση από τα έθνη του κόσμου πριν από 70 χρόνια.

Στη άλλη όψη του νομίσματος θα χαραχθεί η πρόσοψη του ναού.

Και αφού το εκκολαπτόμενο Σανχεντρίν  αποδίδει τιμές και μοιράζει ευγνωμοσύνες, έναντι αντιτίμου φυσικά, περνά στην «Προειδοποιητική Υπενθύμιση», για όσους δεν προωθήσουν την ανέγερση του 3ου Ναού – ιδιαίτερα στον Τράμπ,  με μία «απίστευτη» επιχειρηματολογία.

Ο Hillel Weiss, τόνισε ότι οι στόχοι του Τράμπ θα αποδώσουν καρπούς, μόνο αν στραφούν στην ανοικοδόμηση του Εβραϊκού Ναού.

“Ο Κύρος και ο Μπάλφουρ, οι μη Εβραίοι που διαδραμάτισαν τεράστιο ρόλο στην εβραϊκή ιστορία, απέτυχαν και ως αποτέλεσμα η πολιτική τους υπέφερε “

“Η πολιτική ατζέντα του Τράμπ μπορεί να πετύχει μόνο εάν επικεντρωθεί στην ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού στον τόπο που επέλεξε ο Θεός: το Όρος του Ναού. Δεν πρέπει να προωθήσει οποιαδήποτε λύση δύο κρατών αλλιώς αυτό θα οδηγήσει στην πτώση του. “

Σύμφωνα με το Ραβίνο Weiss,  ο Κύρος έδωσε τελικά την προσοχή του σε φατρίες στην αυτοκρατορία του που αντιτάχθηκαν στον εβραϊκό λαό και η δυναστεία του υπέφερε. Ομοίως και η πολιτική καριέρα του Λόρδου Μπάλφουρ, μία από τις μακρύτερες στην ιστορία της Βρετανίας, έληξε αποτυχημένα με την παραίτησή του από την κυβέρνηση. Ο Μπάλφουρ είχε μερικώς αποποιηθεί τη Διακήρυξη στην συνδιάσκεψη του Σαν Ρέμο το 1920, όπου προσδιορίστηκε μία “εθνική εστία” μόνιμης βάσης των Εβραίων στη Παλαιστίνη, η οποία είχε ανακηρυχθεί ως “κράτος κατ΄ εντολή”  της Κοινωνίας των Εθνών υπό αγγλική προστασία. Καθεστώς που παρέμεινε μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

“Ο Πρόεδρος Τράμπ δεν μπορεί να επιτρέψει στους Άραβες να πιστεύουν ότι το ήμισυ της Ιερουσαλήμ, πόσο μάλλον το Όρος του Ναού, θα πέσει σε αυτούς” … “Αυτό το νόμισμα θα πρέπει να χρησιμεύσει ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας, καθώς και ως υπενθύμιση για το τι πρέπει ακόμα να γίνει. Όποιος κατέχει αυτό το νόμισμα δείχνει ότι συμφωνεί με τις δύο αυτές πτυχές: την ευγνωμοσύνη για το τι έκανε ο Τράμπ και την προειδοποιητική υπενθύμιση ότι η Ιερουσαλήμ είναι ο τόπος του εβραϊκού ναού “.

Ο Μορντεκάι Περσόφ, ο οποίος ίδρυσε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Μικντάς που διδάσκει τους Εβραίους για το Ναό μέσω της επίσημης και βιωματικής εκπαίδευσης, δήλωσε ότι η μορφή του Τράμπ είναι κατάλληλη, υπό το πρίσμα του ισχυρού του παραδείγματος ως μη-Ιουδαίος, ο οποίος ανέλαβε κάποιο ρόλο στη λύτρωση, την Σωτηρία (Geula) και την ανοικοδόμηση του Ναού.

“Ο Θεός μας έδωσε τη γη ως μέρος της διαθήκης, αλλά οι μη Εβραίοι ανέκαθεν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά μας να επιστρέψουμε στο Ισραήλ”, δήλωσε ο Περσόφ στο Breaking Israel News.

“Αυτό μπορεί να έρθει με δύο τρόπους”, συνέχισε. “Μπορεί να είναι μια σκληρή υπενθύμιση, όπως συνέβη στην Αίγυπτο με τον Φαραώ ή στο Ολοκαύτωμα, όταν οι μη-Εβραίοι μας υπενθύμισαν ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στην πατρίδα μας ως καταφύγιο. Μπορεί επίσης να έρθει με θετικό και στοργικό τρόπο, όπως έγινε με τον Κύρο και τον Λόρδο Μπάλφουρ. “

“Αυτό το νόμισμα δείχνει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ένα θετικό μέρος της διαδικασίας του Ναού, υπενθυμίζοντας μας τι πρέπει να κάνουν οι Εβραίοι”.

Το νόμισμα θα περιέχει τουλάχιστον 9,5 γραμμάρια καθαρού ασημιού σύμφωνα με την εντολή του εβραϊκού νόμου, αλλά ο ραβίνος Weiss τόνισε ότι το ίδιο το κέρμα δεν προορίζεται να εκπληρώσει τον εβραϊκό νόμο. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι επίσημα αγιασμένο και δεν προορίζεται για χρήση στο Ναό.

“Η Μιτσβά (εβραϊκός νόμος) αφορά την αφιέρωση νομίσματος στο Ναό από Εβραίους άνδρες συγκεκριμένων ηλικιών. Μέχρι να χτιστεί ο Ναός, δεν είναι δυνατόν να αφιερώσουμε τίποτα “, εξήγησε ο Ραβίνος Weiss.

“Αυτό το νόμισμα προορίζεται να βοηθήσει στην προετοιμασία του Ναού και ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος ανά πάσα στιγμή.”

Τα έσοδα από την πώληση του νομίσματος θα χρησιμοποιηθούν σε επαναφορές των υπηρεσιών του ναού καθώς και σε άλλες εκπαιδευτικές και πρακτικές προσπάθειες που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία του Τρίτου Ναού. Αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν, τα έσοδα θα διατεθούν για την πραγματική κατασκευή του Ναού.

( Πραξ. 7,47-48 ) Αλλά ο Σολομών έκτισε ναόν στον Θεόν. Όμως ο Ύψιστος δεν κατοικεί εις χειροποιήτους ναούς, όπως άλλωστε και ο προφήτης λέγει·

Ιεζεκιήλ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8– Η ειδωλολατρία στο ναό της Ιερουσαλήμ.

(Ιεζ. 7,26)   Η μία συμφορά θα προστίθεται εις την άλλην, η μία κακή αγγελία θα επακολουθή αμέσως την προηγουμένην κακήν αγγελίαν. Θα αναζητηθή προφήτης και δεν θα ευρεθή. Ο νόμος του Θεού δεν θα ακούεται δια την έλλειψιν ιερέων, ούτε σοφή συμβουλή των γερόντων.

Ξέχασαν … ή εθελοτυφλούν; Ο λόγος τους ενάντια στο «Λόγο του Θεού» ;

Ο «Λόγος του Θεού» είναι Αιώνιος είναι η Αλήθεια.

Παρθένος του Ισραήλ, ο ισραηλιτικός λαός, εσκόνταψε και έπεσε στη γη αυτού και δεν υπάρχει κανείς, ο οποίος θα τον ανεγείρει. (Αμ. 5,2 )

( Αμ. 5,26 )  Επήρατε και εφέρατε την σκηνήν του Μολόχ και το άστρον του ειδωλολατρικού θεού σας Ραιφάν, τα είδωλα αυτών, τα οποία κατασκευάσατε δια τον εαυτόν σας.

( Πραξ. 7,43 ) Αλλά εσηκώσατε στους ώμους σας την ειδωλολατρικήν σκηνήν του Μολόχ και το αστέρι του θεού σας Ρεμφάν, δηλαδή του Κρόνου, είδωλα που εκάματε δια να τα προσκυνήτε.

Ουδέποτε υπήρξε άστρο του Δαβίδ. Είναι ένα μεγάλο ψέμα.

( Ρωμ. 11,4 ) Αλλά τι λέγει εις αυτόν ο Θεός με ειδικήν αποκάλυψιν; “Εχω αφήσει και έχω φυλάξει δια τον ευατόν μου επτά χιλιάδας άνδρας, οι οποίοι δεν έκλιναν τα γόνατά των, δια να προσκυνήσουν το είδωλον του Βααλ”.

( Ματθ. 23,38- 39 )  Ιδού, προς τιμωρίαν της κακίας σας και καταστροφήν σας αφήνεται έρημος και απροσταύτετος από τον Θεόν η πόλις σας και ο ναός.  Διότι σας λέγω ότι δεν θα με δήτε πλέον, έως ότου μετανοημένοι πήτε· Ευλογημένος είναι αυτός, που έρχεται εν ονόματι του Κυρίου”.

(Ματθ. 24,2)  Ο δε Ιησούς τους είπεν· “δεν βλέπετε με θαυμασμόν όλα τα ωραία αυτά κτίρια; Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα μείνη εδώ πέτρα επάνω στην πέτρα, που να μη μεταβληθή εις συντρίμματα”.

( Λουκ. 13,34 – 35 )   …. Ἱερουσαλὴμ Ἱερουσαλήμ …. ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος…. λέγω γὰρ ὑμῖν, οὐ μή με ἴδητε ἀπ᾿ ἄρτι ἕως ἂν εἴπητε, εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου.

( Λουκ. 11,51 )  ἀπὸ τοῦ αἵματος Ἄβελ ἕως τοῦ αἵματος Ζαχαρίου τοῦ ἀπολομένου μεταξὺ τοῦ θυσιαστηρίου καὶ τοῦ οἴκου· ναί, λέγω ὑμῖν, ἐκζητηθήσεται ἀπὸ τῆς γενεᾶς ταύτης.

ἀπὸ τῆς γενεᾶς ταύτης… 70μ.Χ. Καταστροφή 2ου Ναού.

Ο δικός τους ραβίνος Levi Saadia Nahmani, τους είχε προειδοποιήσει το 1994.

[…] Θα σας πω την αλήθεια, νομίζεται πως θα υπάρξει ειρήνη, μωροί … αυτό έχει αναφερθεί στο ( Δευτερονόμιο 32,6 )  για εμάς σήμερα.  Ξέρετε τι θα συμβεί Θεός φυλάξει; Κορέα. Ξέρετε ποια είναι η Κορέα; Η Σεούλ θα καταφθάσει εδώ. Όχι η Συρία, όχι η Περσία, όχι η Βαβυλώνα (Ιράκ) και όχι ο Καντάφι.  Η Κορέα θα καταφθάσει εδώ.

Η Εβραϊκή λέξη שְׁאוֹל μεταφράζεται ως Άδης και προφέρεται shᵉʼôwl.  Είναι δηλαδή μία λέξη ομόηχη – όπως ακριβώς προφέρεται η Σεούλ.  Ενώ οι Κορεάτες είναι οι Κορεΐτες ή Κορίτες και ηγέτης τους ο Κορέ.

..καὶ ἐξαποστελῶ πῦρ ἐπὶ Ἰούδαν..  “δια τας τρεις ασεβείας των Ιουδαίων, μάλιστα δε δια την τετάρτην, δεν θα ανακαλέσω την καταδικαστικήν εναντίον αυτών απόφασίν μου

στο άρθρο:  Ας πούμε μία ιστορία αναφέρεται η «Ιερατική φυλή» Λευΐ  και η αποστασία του Κορέ μαζί με 250 άντρες. Όλοι οι αποστάτες Κατέβηκαν στον ΑΔΗ ζωντανοί και η γη έκλεισε από πάνω τους.

Το 2018 είναι μοναδικό. Ο Κρόνος είναι ο Χρόνος: Το Ισραήλ, που ξανα-σχηματίστηκε υπό το μαύρο εξάκτινο άστρο του Κρόνου, γεννήθηκε το 1948 μ.Χ.

Ο Κάιν και ο Άβελ ήταν δίδυμοιΟ Τράμπ είναι δίδυμος και  έχει συνδεθεί με τον αριθμό 58

Ο ουρανοξύστης του Ντόναλντ Τράμπ, γνωστός ως Trump Tower έχει συνολικά 58 ορόφους. Είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, των 58ων εκλογών … ΗΣΑΪΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 45– Ο βασιλιάς Κύρος όργανο του Θεού.

Το όνομα Κύρος στα εβραϊκά αναφέρεται ως Κορές “כּ֣וֹרֶשׁ”.

Κορές “כּ֣וֹרֶשׁ” in the Hebrew Ordinal system equals 58

Ημερομηνία γέννησης του Ντόναλντι Τράμπ 14.6.1946 →14+6+19+46 = 85
Ημερομηνία Ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τράμπ 20.1.2017 → 20+1+20+17= 58

Ημερομηνία γέννησης ←85 ~ 58 → Ημερομηνία ορκωμοσίας

Είναι ένας καθρέπτης. Ένα είδωλο. Το αντίστροφο του 58. Εκλεγμένος από τον λαό, επιλεγμένος από την ελίτ.Ιεζεκιήλ 33,1-8   Ένας πρόδρομος και μία σάλπιγγα. Δεν είναι δίκαιος, δεν είναι Χρισμένος από το Θεό.

Το Σήμα του Κάιν  είναι το μαύρο εξάκτινο άστρο του Κρόνου.

Ο 2ος Ναός καταστράφηκε το 70 μ.Χ.

Το 2018 συμπληρώνονται 1948 χρόνια μετά την καταστροφή του 2ου Ναού.

Το όνομα Κάιν, είναι ελληνική μετάφραση του εβραϊκού  Qayin το οποίο προέρχεται από τη λέξη qayin . Εμφανίζεται μία και μοναδική φορά στις γραφές Β Βασ. 21,16  όπου κατά την ελληνική μετάφραση των  Ο σημαίνει  δόρυ קֵין  κατά την αγγλική Spear δόρυ μπορεί όμως και λόγχη ή ρομφαία. Πάντως πρόκειται για χάλκινο όπλο και το κρατούσε γίγαντας.

Νομίζετε πως η πόζα της  Τέιλορ ΑΛΙΣΟΝ Σουίφτ  είναι τυχαία;  Σχηματίζει με το σώμα και το «είδωλό» της μία αιχμή δόρατος.

Γιατί το διάβολο τον παρουσιάζουν με ουρά που καταλήγει σε αιχμή δόρατος;

Παρακάτω SuperBowl XLI (41) – 4.2.2007 καθώς ο Prince τραγουδά το Purple Rain.

Εφ. 2,2  ἐν αἷς ποτε περιεπατήσατε κατὰ τὸν αἰῶνα τοῦ κόσμου τούτου, κατὰ τὸν ἄρχοντα τῆς ἐξουσίας τοῦ ἀέρος, τοῦ πνεύματος τοῦ νῦν ἐνεργοῦντος ἐν τοῖς υἱοῖς τῆς ἀπειθείας· 

πρίγκιπας του αέρα (συχνότητες) = ο πεπτωκώς Εωσφόρος

29 Ιανουαρίου του 2018, γκράφιτι σε κτίριο της Μινεάπολις. ο Πρίγκιπας είναι “εδώ στο πνεύμα” δήλωσαν οι μουσικοί παραγωγοί Jimmy Jam. Ο Πρινς γεννήθηκε στη Μινεάπολις και πέθανε στο Τσανχάσεν της Μινεσότα.

Ιεζ. 33,6  καὶ ὁ σκοπός, ἐὰν ἴδῃ τὴν ῥομφαίαν ἐρχομένην καὶ μὴ σημάνῃ τῇ σάλπιγγι, καὶ ὁ λαὸς μὴ φυλάξηται, καὶ ἐλθοῦσα ἡ ῥομφαία λάβῃ ἐξ αὐτῶν ψυχήν, αὕτη διὰ τὴν αὐτῆς ἀνομίαν ἐλήφθη, καὶ τὸ αἷμα ἐκ χειρὸς τοῦ σκοποῦ ἐκζητήσω.

από τον αποκαλούμενο «προφήτη» Sadhu Sundar Selvaraj

….. «Όπως ο Κύρος χρησιμοποιήθηκε για να πειθαρχήσει το Ισραήλ και στη συνέχεια να αποκαταστήσει το Ισραήλ» …..

https://youtu.be/AMKVS-c4RoI

από τον αποκαλούμενο «προφήτη» Kim Clement που απεβίωσε στις 23.11.2016

….. «Ο Τράμπ θα γίνει μια σάλπιγγα. Θα σηκώσω τον Τράμπ, να γίνει μία σάλπιγγα»…..

Ιεζ. 33,3   καὶ ἴδῃ τὴν ῥομφαίαν ἐρχομένην ἐπὶ τὴν γῆν καὶ σαλπίσῃ τῇ σάλπιγγι καὶ σημάνῃ τῷ λαῷ,

Το έτος αντιπαράθεσης δυνάμεων του Πύρινου Αλέκτορος «Έληξε» στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Το «παράθυρο» όπου θα έπρεπε να επιλέξουμε πλευρά έληξε. Όσοι απέφυγαν να επιλέξουν, επέλεξαν τα γεγονότα για αυτούς. Τα ψέματα τελείωσαν.

6 Δεκεμβρίου, οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν επίσημα την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

21/12, Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών  ζητά με ψήφους 128 έναντι 9, με 35 αποχές, σε μία μη δεσμευτική απόφαση, να απορριφθεί η απόφαση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωριστεί μονομερώς ως πρωτεύουσα του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ.

Η Νίκι Χέιλι – θυμηθείτε τη Προειδοποιητική Υπενθύμιση του Εκκολαπτόμενου Σανχεντρίν  – δήλωσε πως οι ΗΠΑ θα εγκαταστήσουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ και καμία ψήφος των Ηνωμένων Εθνών δεν θα επηρεάσει την συγκεκριμένη απόφαση. Αλλά η συγκεκριμένη ψήφος «ΘΑ ΕΠΗΡΕΆΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ» με τον οποίο οι Αμερικάνοι βλέπουν τον ΟΗΕ και τις ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ του ΟΗΕ που δεν τους «ΣΕΒΆΣΤΗΚΑΝ» και πως θα «ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ» τη συγκεκριμένη ψήφο.

Ματθ. 24,6-8  Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε, νομίζοντες ότι αυτά είναι σημεία του τέλους. Διότι πρέπει όλα να πραγματοποιηθούν, αλλά ακόμα δεν θα έλθη το τέλος. Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους. Όλα όμως αυτά θα είναι αρχή των ταλαιπωριών και πόνων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Β’ 2, 2-4 να μη σαλευτείτε γρήγορα από την ψυχραιμία του νου σας ούτε να θορυβείστε, μήτε με πνεύμα μήτε με λόγο μήτε με επιστολή σαν να ήταν από εμάς, πως δήθεν έχει έρθει η ημέρα του Κυρίου. Κανείς ας μη σας εξαπατήσει κατά κανέναν τρόπο. Γιατί δε θα έρθει η ημέρα εκείνη αν δεν έρθει η αποστασία πρώτα, και δεν αποκαλυφτεί ο άνθρωπος της ανομίας, ο γιος της απώλειας, αυτός που αντιτάσσεται και υπερυψώνεται ενάντια σε καθέναν που λέγεται Θεός ή σέβασμα, ώστε αυτός να καθίσει στο ναό του Θεού, για να αποδεικνύει τον εαυτό του ότι είναι Θεός.

katohika.gr

 

Tagged