HAARP: ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΕΙΠΕΙ

MK II ΝΕΑ ΤΑΞΗ

«Τα μασκοφόρα ζόμπι περπατάνε ακόμη και έξω απ΄τα μαγαζιά με τις μάσκες ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ…εμείς είμαστε παρανοικοί και βλέπουμε παντού φαντάσματα, τα ζόμπι όμως υπερτερούν. Εχουν κατακλείσει τις κοινωνίες των κακών και ηλιθίων. Δεν είναι τόσο παράλογο να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν με τόσους σατανάδες που ζουν στην γαία. Το μεγάλο εστιατόριο του μαύρου. Και όλοι μας είμαστε στο μενού του. 

Τι μας γράφεις ρε Κόρακα; Που είναι οι σατανάδες; Όλο φαντάσματα βλέπεις και είσαι ένας παρανοικός καταστροφολόγος!!!

Φυσικά τα ζόμπι βλέπουν μόνο σάρκα και επιτίθενται  σε όποιους είναι αρνητές της απάτης και ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ τους. Γι αυτό, πριν γίνει, πριν σας μαζέψουν μικρά σατανάκια οι αρχισατανάδες, σας χρωστάνε έναν μεγάλο σεισμό. Πλημμύρες και επίθεση στους Γερμανούς, Βέλγους και μάλλον τεράστιος σεισμός στην Ιταλία. Είναι η σειρά της γιατί πήρε το βραβείο χωρίς να έχει γεμίσει την εθνική της με αφρικάνους και ασιάτες (δεν έχω τίποτε εναντίον τους, απλά δεν γουστάρω την μασονική βία και τα σχέδια τους).

Είναι η σειρά λοιπόν ενός ΜΕΓΑ σεισμού γιατί τα σατανάκια δεν έχουν καμία πλέον προστασία από επάνω. Το ερμαφρόδιτο αρχαίο αφεντικό τους έχει λυσσάξει. Τι προστασία να είχαν οι κωλομπαράδες, οι παιδόφιλοι, οι τριτόφυλοι και τόσοι άλλοι ψυχανώμαλοι;;; Τι;;; Πως και γιατί;;; Οι σημερινοί άνθρωποι είναι υλιστές, εγωιστές, μασκοφόρα ζόμπι που τρέχουν να εμβολιαστούν σύμφωνα και με τις συμβουλές της κεφαλής της Ορθόδοξης εκκλησίας, τον ρασοφόρο Κοπρόνυμο: «θα έπρεπε να τρέξετε να εμβολιαστείτε» δήλωσε ο αρχισατανάς πριν λίγες εβδομάδες στο βίντεο που σας δείξαμε σε προηγούμενη ανάρτηση…

Ενας μεγάλος σεισμός με την βοήθεια του αρχισατανά που ελέγχει όλες τις κυβερνήσεις, με τα υπερόπλα του. Όσους δεν εξαγοράζει δεν ελέγχει, επειδή έχουν μπέσα, τους δολοφονεί, δείτε τους Αφρικάνους ηγέτες, και τον πρόεδρο της Αίτης που αρνήθηκε να εμβολιάσει τον λαό του!!! Αυτό το γαμημένο μοντέλο συγκομιδής υπηρετείτε ανόητα μασκοφόρα και εμβολιασμένα ζόμπι. Τι;; περιμένατε, βοήθεια από την δημιουργία;;;;

Ενας σεισμός για τα ωμά κρέατα και γρήγορα, ο σατανάς πεινάει και δεν του φτάνουν οι Γερμανοί και Βέλγοι νεκροί….είναι ενα απλό φυσικό φαινόμενο.» Ναι ναι, καταλαβαίνω την αντίδρασή σας, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε την τεχνολογία που διαθέτουν οι περισσότερες μεγάλες χώρες παγκοσμίως. Ονομάζεται HAARP. Ένα κομμάτι τεχνολογίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει μια τεκτονική γραμμή, όπως ένας βαρύς βράχος σε μια πλάγια κλίση μπορεί να τεθεί σε κίνηση με δόνηση.

Ο Νίκολα Τέσλα ήταν ο δημιουργός αυτού του όπλου, αλλά αποσύρθηκε και κατέληξε στα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης. Των μεγάλων σύγχρονων αρχισατανάδων που ταίζουν το ερμαφρόδιτο αφεντικό.

Μπορεί να αναρωτιέστε εάν οι σαταναχώρες προχωρούν τόσο πολύ ώστε να χρησιμοποιούν την τεχνολογία HAARP ως όπλο πολέμου με αποτέλεσμα εκατοντάδες θανάτους; Είναι ίσως το πιο έξυπνο όπλο που μπορεί να ισοπεδώσει πόλεις εκατομμυρίων κατοίκων…. Σε τελική ανάλυση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εκεί για να κλείσουν τα μάτια των μαζών με τις συνέπειες μιας τρομερής φυσικής καταστροφής και οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων έχουν ένα νέο θέμα να τυφλώσουν τον όχλο ζητώντας λεφτά για να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους. Τόσο σατανικοί υποκριτές είναι οι εμβολιαστες σας. Θέλουν συνεχώς να σας βοηθήσουν, με τον έναν ή άλλο τρόπο.  

Καλή ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ-19 σύντομα στην σατανική ΕΕ-19 έτσι κι αλλιώς εσείς οι ίδιοι την ζητάτε με την συμπεριφορά σας…

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Tagged